fredag 11 december 2009

Mässa idag sedan heeeelg.

De är helt sjukt, igår kl 16 så öppnade jag upp den här bloggen för allmänheten den har under snart 2 års tid varit låst för jag har använt denna sida för att bara skriva ner olika tankar jag har, vissa inlägg har försvunnit under "flytten" väldigt många. Det är bara den här månadens inlägg som finns kvar, det är väldigt synd! Men de jag ville komma fram till är att på mindre än ett dygn har jag haft 357 besökare, det är sjukt men roligt tycker jag för jag har inte berättat för någon att den här finns utan har bara lagt ut en länk på min facebook i går kväll. hiihi

Snart ska jag ta min 10 kilos väska och gå mot bussen ner mot centrum för att möta upp alla andra i mitt företag vi ska göra iordning litegranna innan själv mässan öppnar upp för alla fredags shoppare. Vi hoppas på goda resultat och vi tror att vi har en chans att nå upp till dessa.

Shiiiiiit nu är det jobbigt, jag är som en hönsmamma för mina vänner i företaget, jag har fått kontakt med en av de hon är vaken och klart att åka, men den andra har inte svarat när jag försökt kontakta henne. Hoppas för guud skull inte att hon sover för länge nu igen.. Hiiihi

Det ska bli så skönt med att det är helg om 6 timmar för mig, ska bara soova och soova och soova hela lördagen känns det som just nu, men känner man mig rätt så blir det inte så. Det kommer bli att jag städar eller något annat för att fördriva tiden. Sen är det endast en skolvecka kvar sedan slutar alla skolorna FÖRUTOM MIN skola, vi slutar nämligen veckan därefter på tisdagen, vi är nog den enda skolan som slutar 2 dagar innan julafton.

Inatt blev de ingen knas dröm, kommer nämligen inte ens ihåg vad jag drömde. Men igår drömde jag en hel knäpp dröm. Jag och min pojkväns pappa hoppade från jätte höra klippor rakt ner i ett stort hav för att hämta granar under vattnet för att sedan ta med alla granar upp för klipporna och bära hem de till pojkväns mamma för hon ville göra sängar utav granar, gästsängar har jag till och med för mig att det var. Lite halv galen dröm måste jag säga.


Inga kommentarer: