onsdag 17 februari 2010

Låt andra människor leva sitt liv!!!!

Blir så frustrerad. Pratade nyss med en vän. Hon är nitton år gammal och har en dotter på två år. Då kan man tycka att hon var en ung mamma och att hon har problem. Så är det verkligen inte, denna unga mamma är jätte mogen för sin ålder, hon är klok, hon har ekonomin, hon har jobb och lägenhet, kontakt med pappa (inga konflikter mellan de) utan de lever som en vanligt liten ung familj. De låter kanske ovanligt, men detta är sanningen och det tre har de perfekt, familj och vänner stöttar dessa underbara människor.

Men igår fick mamma ett samtal från socialen, någon har alltså ringt och tipsat att denna mamma tar droger och är självmordsbenägen och inte alls klarar av att ta hand om dottern samt att pappan inte ens finns med i bilden. När jag fick höra detta, jag blev så chockad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vilken pantad jävel kan göra något så otroligt fult egentligen? Nu kommer hon att bli intagen på tester och socialen kommer besöka denna familj för att se vad som är sanningen. Även fast vi vet sanningen, släkt och familj vet sanningen så ville socialen vara säker på saken.

Det kommer inte vara några problem alls, inget kommer att hända. De kommer inte hända familjen något eftersom inget av detta är sant, det är bara någon tragsik människa där ute som vill sätta käpparna i hjulen. Hoppas personen som anmälde detta kommer fram.

Inga kommentarer: