onsdag 7 april 2010

BÄSTA ÖGONBLICK FRÅN PÅSKEN 2010!

Fick en kommentar idag om att jag skulle skriva om mitt bästa ögonblick från påskhelgen och självklart kan jag skriva ner detta. Det som är svårt är att jag har haft många bra stunder, men jag har kommit fram till en stund som varit lite bättre och mysigare än alla de andra.

Det var påskdagen. Jag och min pojkvän tillsammans med min bror, hans flickvän, Josefin och Sami. Vi alla gick till näcken som är ett ställe där de har en utomhus pool det ser snarare ut som en relaxavdelning som antagligen tillhör konferans hotellet där! Men vi brukar sitta och prata på bänkarna som finns där och där man lutar sig mot det är som några små hål med belysning. Jättesvårt att förklara men de är väldigt mysigt och de ligger i direkt anslutning till vattnen och självklart finns det en brygga där dom man kan gå ut på. Vi kom dit vid nio tiden på kvällen, de andra ville försöka tända en brasa där vilket de lyckades väldigt bra med eftersom de var två tidigare scouter tjejer som var med i vårt gäng ditt bort. Medans de satt och trixade med att hålla elden i liv så gick jag och min favvis ut på bryggan, det var mörk. Jag såg knappt bryggan där vi gick! I slutet av bryggan satte vi oss ner och bara myste ihop under stjärnhimlen och bara rodde om varandra för ett tag innan vi gick tillbaka till de andra.




Här på bilden kanske ni förstår hur jag menar med lamporna samt bryggan. Det ända som skiljer sig är att det var bäcksvart när vi var där och det var inga andra människor där! Detta är ett väldigt mysigt ställe.







Inga kommentarer: